Κατηγορίες

Η εταιρεία "ΕΠΙΠΛΟ ΦΑΡΣΑΡΗΣ" με την ήδη πολυετή εμπειρία και καταξίωση στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής χειροποίητου επίπλου έχει ως πρωταρχικό της μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα με έπιπλα υψηλής αισθητικής και διαχρονικής αξίας. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού μας και με την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, η παραγωγή των επίπλων μας χαρακτηρίζεται απο την γρήγορη και άριστη ποιοτικά κατασκευή. 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στο να κατανοούμε τις ανάγκες του πελάτη και να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τον χώρο που επιθυμεί να επιπλώσει, είτε πρόκειται για σπίτι είτε για κάποιον επαγγελματικό χώρο. 
Τα έπιπλα ΦΑΡΣΑΡΗΣ παρέχουν εγγυήση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αισθητική που τα χαρακτηρίζει.


Ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκεται στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 20, όπου εκεί στεγάζει την έκθεση του μοντέρνου επίπλου. Θα βρείτε λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας! 
Το εργοστάσιο μας έχει μεταφερθεί στο Ηράκλειο, περιοχή Εσταυρωμένου (πλησίον ΙΚΑ) και στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η έκθεση του κλασσικού επίπλου. Ένας χώρος με έπιπλα διαχρονικά για μια ζωή!